1

's Werelds grootste poppen en berenbeurs




's Werelds grootste poppen en berenbeurs

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Als u nog nooit een poppen en berenbeurs heeft bezocht dan denkt u waarschijnlijk , dat is toch voor kinderen? Toch niet, het is “speelgoed” voor volwassenen die of verzamelen of zelf bezig zijn met poppen en /of beren maken.
De beursvloer zal gevuld worden met gezellige stands waar allerlei verschillende producten verkocht worden voor de creatieve hobbyisten die zelf een pop of beer willen maken. Voor de verzamelaars van hedendaagse kunst presenteren poppen en berenmaaksters, afkomstig uit diverse delen van de wereld, een indrukwekkend assortiment aan zelfgemaakte poppen en beren.
Laat u overrompelen door deze poppen en beren invasie, de kans is groot dat u net die ene pop of beer vindt die u zal bekoren en perfect in uw interieur past. Momenteel zijn de babypoppen een ware rage, het is onvoorstelbaar hoe levensecht die poppen zijn! Maar er is ook ruimte voor nostalgie! Een bijzonder collectie antieke oude poppen en beren met accessoires wordt u aangeboden door gerenommeerde internationale antiekdealers.

 Bezoek www.niesjewolters.nl

's Werelds grootste poppen en berenbeurs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.